Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Απολαύσαμε μια κοσμοπολίτικη εμπειρία στο βραβευμένο M Fusion του Four Seasons Hotel

Εντυπωσιακή θέα με μουσική και υπέροχες ιαπωνο-περουβιανές γεύσεις

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουνίου 2024

Μεταφερθήκαμε για λίγο στην Ιαπωνία και το Περού με την επίσκεψή μας στο βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου Four Seasons. Χαλαρή ατμόσφαιρα με θέα τη θάλασσα στην εξωτερική βεράντα του εστιατορίου M Fusion παρέα με lounge μουσικές επιλογές από τον resident DJ. Γεύσεις που σε ταξιδεύουν και σκάνε στο ουρανίσκο σου με κάθε μπουκιά που απολαμβάνεις.

FotoJet (9).jpg

Μια εμπειρία μοναδική με το "sharing concept" να μας ενθουσιάζει καθώς απολαμβάναμε το ολόγιομο φεγγάρι. Ζήσαμε μια δομή εντελώς διαφορετική από αυτή του παραδοσιακού μενού. Σταδιακά και καθ' όλη την διάρκεια της βραδιάς τα πιάτα έφταναν στο τραπέζι μας επιτρέποντας μας να κοινωνικοποιηθούμε ελεύθερα, χωρίς βιασύνη.

FotoJet (4).jpg

Ξεκινήσαμε την βραδιά μας με ένα δροσιστικό signature καλοκαιρινό cocktail. Καθώς χαζεύαμε τον εντυπωσιακό open-air χώρο, μοναδικά πιάτα γέμισαν το τραπέζι μας. Αρχή κάναμε με το Sashimi & Sushi Combo, ένα πιάτο από σολομό, τόνο, λαβράκι, ιαπωνικό μαγιάτικο και χαβιάρι σολομού συνοδευμένα με φρέσκα λαχανικά.

FotoJet (7).jpg

Στη συνέχεια μας πρόσφεραν μια τραγανή πανδεσία γεύσεων, το Crispy Rice with Salmon με σολομό, μαγιονέζα wasabi και citrus. Το πιάτο που μας "έκλεψε" την καρδιά ήταν το Beef Tataki που έλιωνε στο στόμα με την γευστική σως ponzu και τρούφα.

FotoJet (6).jpg

Μικρές μπουκιές γευστικής απόλαυσης ήταν τα mini beef sando με ρύζι στη βάση, ταρτάρ βοδινού από πάνω και γευσάτη σως μαγιονέζας umami που απογίωνε την γευστική εμπειρία. Ακολούθησε ο μαύρος μπακαλιάρος γλασαρισμένος με miso και μανιτάρι shimeji συνδυάζοντας τέλεια την αλμυρή σως με το ψάρι.

FotoJet (8).jpg

Πιάτα γεμάτα φαντασία, έμπνευση και δημιουργικότητα με βασικό συστατικό πάντα την ποιότητα και την λεπτομέρεια. Για όλα αυτά βέβαια ευθύνεται ο ταλαντούχος Ηead Chef Σταύρος Κακοφεγγίτης που κατάφερε με απόλυτη επιτυχία να παντρέψει δυο διαφορετικούς γαστρονομικούς πολιτισμούς συνδυάζοντας τεχνικές και υλικά από την ιαπωνική και περουβιανή κουζίνα.

FotoJet (10).jpg

Η βραδιά έκλεισε με τον πιο κατάλληλο τρόπο, αφήνοντας μας γλυκές γεύσεις στο στόμα. Το Baked Cheesecake με raspberry sorbet παγωτό, χώμα από lime και σως από φρούτα του δάσους ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς. Ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία και αυτό που δεν μπορούσε να λείπει από το τραπέζι μας ήταν το M Signature Platter με επιλεγμένα φρούτα, παγωτό και sorbet φράουλας. Έτσι έκλεισε η βραδιά με τον πιο κατάλληλο τρόπο στο απόλυτο σκηνικό του καλοκαιριού.

FotoJet (5).jpg

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close